Denne her app, er også en af de apps jeg ikke KAN leve uden. Den bruger jeg til alle mine passwords, oplysninger på kreditkort, bank, diverse logins, software licenser og meget mere. Jeg har brugt den i flere år, og den bliver bare bedre og lettere at bruge. Der er virkeligt brugt ressourcer på brugeroplevelsen og designet.

Jeg har mange gange tænkt hvordan sytten jeg kan leve uden. Det kan jeg IKKE!

Den fåes både som app til telefonen og som program til computeren, og jeg bruger begge. Meget! Og selvfølgelig synkroniserer de uden problemer.

Den er gratis til telefonen, og man kan downloade en gratis prøveversion til sin computer, men ellers koster den sølle $29. Det vil jeg mene det er til at overse, for at have ALLE sine passwords gemt ET sted. Jeg gemmer alle passwords her i. Og jeg gemmer også andres passwords, til feks. deres computer, når jeg har hjulpet med sådanne ting. For der er godt nok mange der IKKE gemmer deres passwords. Og de kan heller ikke huske dem, når de skal bruge dem. Hold da op, hvor kan man bruge lang tid med at bøvle med sådan noget, fordi folk ikke får gemt det et sted, hvor de let kan finde det igen. Kan man høre det her er en lille opsang? Få det nu gjort!

Man kan læse mere om 1password her og app’en har min varmeste anbefaling, da jeg har brugt den flere år.

Se mere >