Pinterest er en digital opslagstavle og moodboard maker i én. Som du kan have med dig overalt. Og have adgang til – overalt. Perfekt for sådan en som mig, som finder inspirationen alle mulige steder. Ikke nødvendigvis lige når jeg sidder ved computeren.

Jeg talte lige sammen hvor mange boards jeg har derinde lige nu. 49! NIOGFYRRE! Det er da en del. Jeg kan afsløre at det er boards med inspiration til grafisk design, logoer, fotografi, interiør, mode, kunst, biler, babyer, bryllupper (!!), søde dyr, arkitektur og meget andet. Og nej, den med bryllupper er ikke fordi jeg vil giftes. Lige nu. Eller… Nå, men for at vende tilbage til Pinterest, så har jeg brugt det længe, og jeg bruger den til alt mit inspirationsmateriale.

Man kan pinne inde fra Pinterest, men du kan også pinne noget du finder på nettet, eller fotos du selv tager og uploader. Det fede ved at bruge printerest og søge inspiration derinde er, at de slipper for alt det “grimme” man også får op i en søgning via Google. På Pinterest er der kun eye candy!

Har du også lyst til at kigge lidt mere på pinterest, så kan du se mere her. Og husk nu, at den også fåes som app til telefonen. Begge dele er helt gratis!

Pinterest - Anja Bloch-Hamre - Fonts